Firmaprofil – Malerfirma nær Fredicia, Vejle og Middelfart

Vores malerfirma består af tre veluddannede og dedikerede malere, der sammenlagt har malet i mere end 40 år, og vi er garant for kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Godt håndværk, kundetilfredshed og høj kvalitet er nøgleord i alt vores arbejde.

Vi er medlem af garantiordningen “Danske Malermestre”, som sikrer vores kunder et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. Hos os kan du altså trygt stole på, at du får en dygtig maler og fuld tilfredshed. Du kan læse meget mere om, hvad garantiordningen er og indebærer her.

Erfarent malerfirma med fokus på vores kunder og god service

Dine ønsker og behov er vigtige for os, og vi er altid klar til at rådgive dig inden opgaven påbegyndes. Vi har den nødvendige viden, ekspertise og erfaring til hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi sætter en stor ære i at udføre dine ønsker og drømme og levere et resultat, du elsker hver eneste gang.

Maler til alle slags opgaver omkring Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart

Malerværkstedet har base i Fredericia nær Vejle, Kolding og Middelfart, men vi lader os ikke begrænse og kører gerne efter opgaven. Vi maler både indendørs og udendørs, og vores kartotek af tilfredse kunder dækker både private, virksomheder, institutioner og foreninger i store dele af Jylland og på Fyn.
Vi er behjælpelige ved alle slags maleropgaver, forsikringsskader, spartelopgaver, tapet, fotostater, filt og meget mere.

Giv os et kald på 75 92 55 58, send en mail på jonas75925558@gmail.com eller kontakt os via vores kontaktformular for et professionelt og attraktivt tilbud på din næste maleropgave.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#100) Object does not exist, cannot be loaded due to missing permission or reviewable feature, or does not support this operation. This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature or the 'Page Public Metadata Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages, https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#page-public-metadata-access for details.
Type: OAuthException
Code: 100
Click here to Troubleshoot.